GR glas techniekGR glas techniek

Over zaakvoerder Cor Rodenhuis

Het schildersbedrijf C.R. Schilderspecialist & Glastechniek is een relatief jong bedrijf. Vanaf 2009/2010 zijn we actief bezig als zelfstandig schildersbedrijf. Van origine is de zaakvoerder van C.R. Schilderspecialist & Glastechniek, Cor Rodenhuis, SVS meester-schilder en dat zegt in principe genoeg over de vakbekwaamheid in de brede zin van de bouwwereld.

Momenteel heeft Cor al ongeveer 46 jaar ervaring in de schilders- en glaswereld. Zo heeft hij 26 jaar schilderservaring en 20 jaar glaservaring. Van die 26 jaar schilderservaring, is Cor veelal in leidinggevende functies actief geweest.

Ervaring in de branche

Wat betreft de glastak heeft Cor voornamelijk op managementniveau gewerkt. Door actieve begeleiding van de uitvoering is Cor echter ook zeer goed onderlegd in de montage van een breed scala aan glastypes en plaatsingsmethodes van deze diverse glassoorten.

Samengevat kunnen wij zeggen dat er door al deze ervaringen weinig verrassingen voor ons zijn en dat we voor de meeste problemen een oplossing vinden.

Steun en advies van verffabrikanten

Naast de gedegen vakkennis hebben we de steun van de verffabrikanten en groothandel die ons met degelijke adviezen bijstaan. Wij staan dan ook garant voor een perfecte uitvoering van alle werkzaamheden.

Kleuradvisering

U profiteert van een degelijke basis om onze klanten tevreden te stellen aangaande alle uitvoerende werkzaamheden. Met name het esthetische aspect is hier een wezenlijk onderdeel van. Kleuradvisering is dan ook een belangrijk onderdeel van het totaal. Hierin heeft Cor verschillende erkenningen behaald om dit tevens naar de klant toe uit te dragen.

Geschilderde kozijnen na houtrotreparatie