GR glas techniekGR glas techniek

Schilderwerken

Zoals onze naam al aangeeft heeft C.R. Schilderspecialist & Glastechniek zich gespecialiseerd in schilderwerken.

Schilderswerkzaamheden

Wij zijn uw aangewezen partner voor schilderwerken in de breedste zin van het woord. Denkt u aan de volgende werkzaamheden:

Binnenschilderwerken

Wilt u iets nieuws met uw interieur? Dan zorgt een andere kleur van de muren al voor een grote impact. Ook voor behangwerkzaamheden draai ik mijn hand niet om. Ik werk secuur en voer de schilderwerken met oog voor detail voor u uit.

Buitenschilderwerken

Het exterieur van uw bedrijfspand of woning, zorgt voor de eerste indruk bij uw klanten en gasten. En u weet: de eerste indruk telt! Indien u geregeld schilderonderhoud uitvoert aan uw buitenschilderwerken, dan houdt u uw bedrijfspand of woning in optimale staat. Dit staat verzorgd en netjes en straalt professionaliteit uit. Bovendien investeert u in de duurzaamheid van uw bedrijfspand of woning.

 
 

Restauratiewerkzaamheden

Van nieuwbouwwoningen tot monumentale panden kunnen wij restauratiewerkzaamheden uitvoeren.

Decoratiewerken buiten en binnen

Onder decoratiewerken kunt u denken aan decoratieve oude en nieuwe verftechnieken, zoals marmeren, sponstechnieken, frottage technieken (wrijftechniek), structuurverf technieken, roleffecten, antiekeffecten, metallic effecten, handgeschilderde belettering en nog veel meer. Ook voor kleuradvies sta ik graag tot uw dienst.

Wandafwerking van A tot Z

Eerst verwijder ik het bestaande behang en egaliseer de wand, dan strijk ik de wand voor en tenslotte wordt er nieuw behang aangebracht. Een complete wandafwerking is ook mogelijk op wanden waarop u structuurputz wilt aanbrengen of juist gladde wanden van wilt maken.

 

Houtrotreparatie

In buitenkozijnen komt houtrot relatief vaak voor. Dat is ook niet zo vreemd want in Nederland zijn de condities voor houtrot optimaal: Het vochtgehalte in de lucht moet boven de 25 procent liggen, dat het geval is. Ook is het hout blootgesteld aan zuurstof en de temperatuur in Nederland is vaak 4 graden Celsius of hoger.

Geregeld onderhoud uit laten voeren aan uw kozijnen is daarom van belang. Merkt u toch dat uw kozijnen door houtrot zijn aangetast, dan kunt u bij C.R. Schilderspecialist & Glastechniek terecht voor het vervangen van het aangetaste hout. Houtrot herkent u aan zachte plekken in het hout en schilderwerk dat gebarsten is.

 
 
 

Houtrot en glasvervanging?

Indien uw kozijnen zo erg zijn aangetast door houtrot dat het ook nodig is om ze te vervangen kunnen wij uw ramen eventueel ook direct meenemen. Niet voor niets is C.R. Schilderspecialist & Glastechniek met mijn specialisatie in glastechniek uw aangewezen partner om dit voor u op te lossen. Zo heeft dit nadeel toch ook nog een voordeel.

 

Onderhoudscontracten

Als u interesse heeft in een onderhoudscontract dan voer ik jaarlijks of tweejaarlijks schilderwerken uit. U heeft dan geen omkijken meer naar het onderhoud van uw huis of woning en u bent tevens verzekerd van nauwkeurig uitgevoerde schilderwerken. Ik verkoop immers geen schilderwerk, maar vertrouwen. Op die manier weet u dat het goed gebeurd.